Wednesday, September 05, 2001

Apt, Provence

Prelude. De Provence als voorspel op een Nieuw Leven. Twee maanden vakantie en toch hoef ik straks niet opnieuw naar school!

Het is er van gekomen. Ik weet niet of het ligt aan de zuiderse zon of de heerlijke provencaalse schotels ten huize Kristien Segers in Apt, maar ik begin langzaamaan een buideltje te krijgen. Hoog tijd om mijn soortgenoten te vervoegen op het Zuidelijke Halfrond.

Op 18 september gaan Amanda en ik aan boord van een BA/Qantas-toestel dat de kangoeroe-route vliegt via Hong Kong en Western Australia. We komen tenslotte op 30 september aan op Sydney Kingsford-Smith Airport. Mijn contract als Hoofd van The Australian Broadcasting Corporation is nog niet helemaal rond (joking, really...) maar gelukkig hebben we wel al een dak boven ons hoofd en naar verluidt bestaan er gruwelijker dingen dan werkloos op je terras zitten in de Australische lente.

Als je zou willen weten hoe dit avontuur verder verloopt, stuur even een emailtje. Zo weet ik meteen of 1) je adres nog geldt 2) je nog weet who-the-f*** ik ben.

Karel.


(foto: Kristien Segers in water van 13C)

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home